O nama

TKO SMO, ŠTO SMO, ODAKLE I KAMO IDEMO

Mi smo

 

I time se ponosimo, jer sve što smo postigli (a postigli smo zaista puno), uspjeli smo to osim upornim pedaliranjem – predanim radom, volonterizmom, entuzijazmom, kao i muljažama svih vrsta – naravno, potpuno legalnim.

Isto tako, mi smo hrpa veseljaka koji u kontekstu naslova idu, od kuće – bilo kamo, važno je samo što češće, što dalje, što brže… i svakako i jedino – biciklom. Kakvim god.

BK Osijek 2010, je nositelj kvalitete biciklističkog sporta u gradu Osijeku, član HBS-a, Zajednice športskih udruga grada Osijeka, Športske zajednice Osječko – baranjske županije, suosnivač je Slavonske biciklističke udruge, koja okuplja biciklističke klubove iz čitave Slavonije s ciljem organiziranja i provođenja rekreativne GIANT-Slavonske brdsko biciklističke lige, popularne GIANT-SBBL, čiji je aktivni i zapaženi sudionik.

U dosadašnjem radu, zabilježili smo mnoge vrijedne rezultate na nacionalnim prvenstvima, KUP-u RH i regionalnoj, rekreativnoj GIANT-SBBL. Organizirali smo i cestovnu utrku, koja je vožena i bodovana za Dunavski Kup. Također, organizatori smo mnogih biciklijada, na kojima sudjeluje i po stotinjak rekreativaca i natjecatelja.

Imamo sada puno posla – moramo na utrke pa ćete priču o nama moći ovdje pročitati malo kasnije.

      

Adresa: Pavla Pejačevića 13, Osijek

E-mail: info[no:spam]bkosijek2010.hr

facebook: www.facebook.com/BKOsijek2010

tweeter: twitter.com/bkosijek2010

Kontakt:

Predsjednik: Tomislav Damjanović; 098 983 44 73

Dopredsjednik: Ivan Žunac; 098 66 15 12

Tajnik: Tihomir Kovač; 098 33 96 40