O Klubu

TKO SMO, ŠTO SMO, ODAKLE I KAMO IDEMO


UKRATKO

Mi smo biciklisti iz Osijeka i time se ponosimo, jer sve što smo postigli (a postigli smo zaista puno), uspjeli smo to upornim pedaliranjem, predanim volonterskim radom, entuzijazmom, ali i muljažama svih vrsta. Naravno, potpuno legalnim!

Isto tako, mi smo hrpa veseljaka koji u kontekstu naslova idu, od kuće – bilo kamo. Važno je samo što češće, što dalje, što brže, a svakako i jedino – biciklom. Kakvim god.


MALO DULJE

BK Osijek 2010 je pokretač i nositelj natjecateljskog biciklističkog sporta u gradu Osijeku, član HBS-a, Zajednice športskih udruga grada Osijeka, Športske zajednice Osječko – baranjske županije, suosnivač je Slavonske biciklističke udruge, koja okuplja biciklističke klubove iz čitave Slavonije s ciljem organiziranja i provođenja rekreativne GIANT-Slavonske brdsko biciklističke lige, popularne GIANT-SBBL, čiji je aktivni i zapaženi sudionik.

U dosadašnjem radu, zabilježili smo mnoge vrijedne rezultate na nacionalnim prvenstvima, KUP-u RH i regionalnoj, rekreativnoj GIANT-SBBL. Također, organizatori smo mnogih biciklijada i utrka, na kojima sudjeluje i po stotinjak rekreativaca i natjecatelja.

Imamo sada puno posla – moramo na utrke pa ćete priču o nama moći ovdje pročitati malo kasnije.


KLUPSKE BOJE

Klupske boje uskladili smo sa bojama grada Osijeka a u ovim dresovima nas možete prepoznati na vožnjama i utrkama

      

Adresa: Kapelska ulica 24, Osijek

E-mail: bkosijek2010[no:spam]gmail.hr

Facebook

Instagram

Kontaktirajte nas ovjde!