Medalje iz Kutjeva

Prošle nedjelje 22. travnja vožena je 3. Brdsko biciklistička utrka „Put graševine“  koja je startala s Trga graševine u Kutjevu, a vozila se padinama vinograda u Hrnjevcu. Utrku su zajednički organizirali Brdsko biciklistički klub Požega  i JU Park prirode Papuk. Manifestacija je bila posvećena obilježavanju Dana planeta Zemlje i svima koji vole prirodu, druženje i vožnju biciklom.

Utrka je vožena i bodovana u sklopu otvorene „Slavonske brdsko biciklističke lige – SCOTT“ a na startu se pojavilo 85 biciklista iz cijele Slavonije, ali i iz drugih gradova kontinentalne Hrvatske.

Utrka se vozila po kružnoj stazi dužine 12 km koja prolazi šumskim stazama i vinogradarskim putovima u predjelu od Mitrovca do Hrnjevca. Natjecateljske kategorije – „Junior“, „Elite“ i „Master“ vozile su 2 kruga, a „Žene“ i rekreativna kategorija „Sport“ 1 krug.

Naši biciklisti su stali na pobjednička postolja sa sljedećim rezultatima. U kategoriji Žene 2. mjesto Ines Čuljat, te u kategoriji Master 3. mjesto Nenad Mrđanović.

Pogledajte i ostale rezultate:

Video:

 

Galerija slika:

[miniflickr photoset_id=72157629897053339&sortby=date-posted-asc&per_page=203]

(pozeska-kronika.hr, vidimanija, tosamjaban)